Rólunk

Az Emailmarketing.hu célja, hogy cégmérettől függetlenül segítsünk eligazodni az email és direkt marketing által nyújtott lehetőségek között, illetve megbízható és a hazai jogszabályoknak megfelelő megoldást biztosítsunk email hirdetések kiküldésére.

Az Emailmarketing.hu segítségével Ön az alábbi előnyöket élvezheti:

  1. Díjmentes tanulmányok és letölthető email sablonok: Tanulmányainkban közérthető formában mutatjuk be az email marketing főbb előnyeit, a jogi tudnivalókat. Ezen kívül oldalunkon számos hírlevél sablon is rendelkezésére áll, melyet azonnal használatba vehet az ügyfeleivel történő direkt kommunikáció során.
  2. Adatbázis: Hozzáférést biztosítunk Magyarország első, valós email címeket tartalmazó, jogtiszta email adatbázisához, melyben több százezer tag számára küldhet célzott üzeneteket több mint 60 szűrőfeltétel alapján.
  3. Teljes email marketing kampányok lebonyolítása: Az egyedi tervezésű email megtervezésétől a szövegezésen át a kiküldésig és nyomon követésig.
  4. Hírlevél küldés: Tanácsokat adunk a hírlevelek tematikájára, célcsoportjaira vonatkozóan, a lehetséges témákra, vállaljuk a szövegezést, dizájn tervezést, programozást, továbbá a kiküldést és az eredmények mérését is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Szakértőink rendelkezésére állnak az egyedi igények – pl.: hírlevél sablon tervezése, adatbázis-építés – kielégítése terén is.

emailmarketing.hu - 1998-2013

Ahogy majdnem minden weboldal, az emailmarketing.hu is használ sütiket a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával beleegyezik a cookie-k alkalmazásába.
További információ: itt.

Értettem