Hírlevél sablonok

2013.02.11

Ha hírlevelet akarunk kiküldeni, fontos, hogy legyen egy jó hírlevél sablon, amit legfeljebb évente változtatunk meg. Így egyfajta arculatot adunk a hírlevelünknek, ráadásul kevesebb dolgunk is lesz vele, mintha folyton újraterveznénk. Cseréljük viszont a fejléc színét, az illusztrációkat, különben könnyen unalmassá válhatunk. 

A hírlevél illeszkedjen a cégünk, termékünk arculatához. Ha például egy könyvelő cégként szeretnénk kiküldeni egy hírlevelet, ügyeljünk rá, hogy a template komolyságot sugalljon, kerüljük a bohókás betűtípust, a sok színt vagy például a vicces képeket egy rózsaszín elefántról. Viszont, ha például egy mobil appot értékesítünk, ami fiataloknak szól, több teret engedhetünk a kreatív, vidámabb megjelenítésnek. 

A hírlevél sablon, amit használunk, mindenképpen legyen letisztult, jól áttekinthető, strukturált. Ne feledjük, a kevesebb ez esetben is több…

Az Ön email üzenete is lehet ilyen!

Használja teljesen testre szabható hírlevél sablonjainkat saját képekkel, céglogóval és szlogennel! Ezen kívül határozhat arról is, hogy milyen levélszöveget és milyen háttérszínt szeretne. A levélhez a szerkezetet mi készítjük el. Ez a megjelenés garantálja Önnek, hogy üzenete biztosan célba ér!

Ha pedig teljesen egyedi dizájnra és szerkezetre vágyik, fejlesztő és dizájner munkatársaink több terv alapján elkészítik az Ön számára leginkább megfelelőt.

Hírlevél sablon #1

sablon letöltése

Hírlevél sablon #2

sablon letöltése

Hírlevél sablon #3

sablon letöltése

 

 

hirdetés

emailmarketing.hu - 1998-2013

Ahogy majdnem minden weboldal, az emailmarketing.hu is használ sütiket a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával beleegyezik a cookie-k alkalmazásába.
További információ: itt.

Értettem